Overstappen naar Cynex?
Heel gemakkelijk!

Waarom Cynex

Wij geloven dat ondernemende mensen behoefte hebben aan een dienstverlener die is zoals zij zelf zijn: geïnteresseerd in hun plannen en gedreven om een business te bouwen.Een partner die het contact met klanten niet ontwijkt, maar juist opzoekt en klanten recht in de ogen kijkt. Een partner die naast zijn klanten staat en zich verbindt met hun succes. Cynex is opgericht voor ondernemers die meer zoeken dan wat de huidige, traditionele accountant of boekhouder te bieden heeft. We zijn namelijk van mening dat de huidige manier van werken in de sector wel aan vernieuwing toe is. Dit is wat Cynex anders maakt dan de anderen.

Onze proactieve aanpak

Met onze proactieve aanpak halen we het maximale uit onze samenwerking. U gaat ons dus niet sponsoren zoals u de fitness al een tijdje sponsort. We houden uw zaak graag in top conditie, want we hebben u de komende jaren ook nog graag als klant.

Altijd up-to-date cijfers; data is onze drijfveer

Om continu te weten hoe uw onderneming er voor staat zijn up-to-date cijfers cruciaal. We doen er dan ook alles aan om die op tijd en correct af te leveren. In begrijpbare taal. De data uit uw boekhouding is voor ons het vertrekpunt om u te helpen een betere business te bouwen.

We komen met oplossingen

We verkopen geen uren, we verkopen oplossingen voor problemen en creëren waarde en kansen voor u. We zijn gedreven u te helpen om nog betere resultaten te halen.

We willen u niet tevreden stellen, we willen u gelukkig maken

Iedereen is gefocust op tevreden klanten. Dat is voor ons niet genoeg. Tevreden zijn is geen maatstaf voor succes. Wij willen dat onze klanten gelukkig zijn. Gelukkig zijn, is succesvol zijn. Daarom zijn gelukkige klanten ons doel. En we doen er alles aan om dat te bereiken.

We zijn gericht op de toekomst, niet op het verleden

Boekhouders en accountants zijn traditioneel bezig met het verleden. Af en toe eens horen hoe u het gedaan heeft, maar weinig input voor de toekomst. Continue up-to-date cijfers zijn bij ons vanzelfsprekend. Dankzij slimme automatiseringen hebben we meer tijd om samen met u de strategie voor de toekomst te bepalen en te implementeren. Hoe gaat u morgen geld verdienen? Hoe kunnen we geld vrijmaken om te innoveren? Bent u uw doelen aan het realiseren? Dat is waar Cynex helpt.

Onze bedrijfscultuur

Bij Cynex trekt iedereen mee aan dezelfde kar. Geen structuur met partners, seniors en juniors en bijbehorende politiek en overhead kosten. Gewoon multi-disciplinaire teams die met oplossingen komen. Iedereen wordt ingezet op zijn of haar sterkste punt en dat zorgt voor kwalitatieve dienstverlening en gelukkige medewerkers. En die positieve mindset brengen we graag over op u.

Onze erkenningen