Overtuigd?
contacteer ons!

Overstappen naar Cynex. Heel gemakkelijk!

U overweegt over te stappen naar Cynex? Cynex gidst u graag naar beter en geeft u houvast voor de toekomst. Dat doen we vooral door proactief te adviseren, processen te digitaliseren, samen te werken en bovenal door onze ervaring als ondernemers met u te delen.

Nieuwsgierig naar onze unieke aanpak en werkwijze?

Kom gerust eens langs voor een koffie en een goed gesprek.

Contacteer ons

Waarom ondernemers overstappen naar Cynex

Onze missie is om u te gidsen en te inspireren naar groei. Wat die groei voor u betekent, vult uzelf in. Dit zijn alvast enkele redenen van klanten om over te schakelen naar Cynex:

"Nog betere service bij Cynex dankzij onze samenwerking via de cloud!"
“Rebelse accountants die de status quo van de accountancy-branche blijven uitdagen”
Wanneer je met je bedrijf kiest voor groei, dan zijn advies en begeleiding een absolute must. Deze jongens zijn daar verrekt goed in ...
Overstappen naar Cynex is gemakkelijk

Overstappen naar Cynex is:

Zorgeloos

Onze gidsen hebben aandacht voor u en uw onderneming. Onze betrokkenheid merkt u direct vanaf de eerste dag. Overstappen gaat zorgeloos.

Vent, Tent & Cent

Het draait niet alleen om de cijfers. Cynex richt zich op de Vent, de Tent en de Cent. Zo krijgt u een veel breder inzicht krijgt in uw totale bedrijfsvoering. Overstappen levert direct resultaat op.

Nieuwe kansen

Onze gidsen bekijken samen met u alle kanten van uw bedrijf om te komen tot succesvolle oplossingen. Overstappen creëert nieuwe kansen.

Digitaal

Cynex is sinds de start maximaal digitaal georiënteerd en georganiseerd. Altijd toegang tot up-to-date cijfers en makkelijk werken via de Cloud.

Veelgestelde vragen

Kan ik zomaar veranderen van boekhouder?
Ja hoor, geen enkel probleem. Dankzij onze overstapservice kunt u zorgeloos, zonder ingewikkelde procedures, overstappen. Wij nemen contact op met uw huidige boekhouder en nemen alles over. Zonder dat u inzicht verliest in uw huidige cijfers.
Hoe gaat dat praktisch in zijn werk?
Ons intake team zorgt voor een vlotte onboarding bij Cynex en leeft zich helemaal in in uw business en uw doelstellingen. Zij maken een actielijst en helpen u bij het verzamelen van diverse stukken, zoals oude jaarrekeningen, statuten, koopovereenkomsten, aktes, enz. Waar nodig nemen zij contact op met uw huidige boekhouder, bank, belastingdienst, verzekeraar, notaris om alle relevante informatie te ontvangen. Tijdens het verzamelen van alle documenten maken zij direct een 360 graden-scan maken van aandachts- en optimalisatiepunten.
Ik werk met een specifiek boekhoudpakket. Kan ik dan toch overstappen?
Ja. Voor ons maakt het geen verschil met welk pakket u werkt. Wenst u ook over te stappen naar een nieuw pakket, dan kunnen we u verschillende opties voorstellen in functie van hoe u graag wil werken en welke inzichten u wenst. Cynex zorgt dan ook voor een zorgeloze data overdracht.
Kan ik ook eerst eens "proeven"?
Natuurlijk. Kom gerust langs voor een koffie en een vrijblijvend gesprek en we geven u een andere insteek op uw business. Zo leert u onze denk- en werkwijze kennen wat u kan helpen in uw overweging met ons te werken. We zijn benieuwd naar uw verhaal!
Corda Campus 4
Kempische Steenweg 305 / 5
B-3500 Hasselt
T. +32 11 30 22 70
E. info@cynex.com

Onze erkenningen