Overstappen naar Cynex?
Heel gemakkelijk!

Wat we doen

Als positieve bedrijfsbegeleider sluiten we ons aan bij de passie van een ondernemer en focussen we ons op het verbeteren van zijn of haar korte- én langetermijn-aandeelhouderswaarde.

Cynex verwerkt en optimaliseert wat er gisteren is gebeurd en zet resultaten in een breder perspectief of een ander daglicht om de juiste keuzes te maken voor vandaag en morgen.

Maar we gaan verder dan de cijfers alleen. Onze dienstverlening is een overlap van 3 pijlers: Vent, Tent en Cent. Hiermee maken we een unieke verbinding tussen uw organisatie, uw strategie en uw cijfers. Want enkel met de juiste verhouding tussen de vent, de tent en de cent zorgt u voor de juiste balans en groei in uw onderneming. 

In onze intake vertelt u wat u belangrijk vindt. De doelstellingen en dromen die u graag wil realiseren. Die zijn voor ons leidend en het uitgangspunt bij elk gesprek.

Cynex werkt met vaste Relationeers als gids binnen Cynex. Al dan niet bijgestaan door een specialist voor specifieke thema's en vragen. Hoe dan ook: onze aanpak past altijd.
    
Nieuwsgierig naar onze unieke aanpak en werkwijze? Kom dan gerust eens vrijblijvend op de koffie.

Voor wie we werken

Cynex is er voor ondernemers en bedrijfsleiders met vraagstukken in het kader van groei: die zichzelf, hun bedrijf en hun financiën positief willen ontwikkelen. 

Typisch komen kmo's bij Cynex voor houvast en inzicht op deze cruciale groeipunten:

Startup

Business en financieel plan, begeleiding kapitaalronde, ...

Plafond

Herstructureren, professionaliseren, herfinancieren, ...

Grote beslissing

Verkopen, overnemen, grote investering, ...

Uitbouw

Optimaliseren, groei, M&A, reporting, ...

Wie we zijn

We zijn een team van ervaren ondernemers, boekhouders, accountants, fiscalisten, juristen, strategen, organisatieontwikkelaars, marketeers, coaches en financiële experten. Maar ook sporters, rockers, avonturiers, fotografen, vaders, moeders, dierenliefhebbers, lezers, reizigers, hobbykoks, feestneuzen en harde werkers.

Het is deze mix van diverse expertises en achtergronden die maakt dat we u een uniek perspectief kunnen brengen in alles wat we doen. Onze ondernemerservaring van gisteren en onze visie op morgen krijgt u er gewoon bij.

Deel uitmaken van dit team? Kijk dan snel op onze job site.

Onze geschiedenis

De term boekhouder of accountant wordt algemeen gebruikt, maar de kwaliteit, werkwijze en invulling is voor iedere boekhouder of accountant anders. De klant, de ondernemer, heeft echter wel steeds hetzelfde verwachtingspatroon en dezelfde behoeften. Wat ons betreft liggen die behoeften ver van wat boekhouders en accountants vandaag leveren. Sterker nog, dat hebben we zelf ervaren. Als Gids in Groei geven we aan dat we wél verder gaan voor de klant. De behoeften van ondernemers naadloos invullen. Ons doel is immers de beste gids te zijn voor iedere ondernemer die wil groeien en meerwaarde wil creëren.

In plaats van te kijken hoe boekhouden of accountancy anders moet, hebben we ons de vraag gesteld wat nu het ideale “boekhoud- of accountancy” kantoor zou zijn voor een ondernemer. Is het business model nog wel van deze tijd? Kan je het ideale kantoor creëren met dezelfde processen? Met dezelfde structuur? Met dezelfde mensen? Bestaat het accountantskantoor in zijn huidige concept binnenkort nog wel? En heet het dan nog wel accountantskantoor? Als een ondernemer kon kiezen om het ideale accountantskantoor te creëren, hoe zou dat er dan uit zien?

Om de accountant van morgen te worden, hebben we het oude concept van vandaag los gelaten. We hebben een nieuwe naam nodig, een nieuw concept dat het oude vervangt. Geen verbeterde versie, maar een nieuwe versie. Een nieuw soort kantoor.

Een Gids in Groei.

Van “hoe kunnen we een betere accountant worden”, naar “hoe kunnen we de beste gids zijn voor een ondernemer”? Dát is onze drijfveer.

Onze erkenningen